Utrecht

Welkom bij Groei & Bloei
Utrecht

Uitgelicht

Bloemschikken

Groei en Bloei afdeling Utrecht organiseert workshops Bloemschikken met specifieke thema's.

Meer

ALV Groei en Bloei Utrecht

ALV en lezing Wiert Nieuman: Planten zijn net mensen.

Meer

Gardenista 2022

De volgende editie van het groene festival Gardenista staat gepland voor 25 t/m 29 mei 2022.

Meer

De groenste vereniging van Utrecht

Groei & Bloei afdeling Utrecht verbindt sinds 1874 mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben. 

Naast je abonnement op het tijdschrift ben je automatisch lid van een afdeling bij jou in de buurt. In totaal hebben we zo’n 450 leden. Groei en Bloei afdeling Utrecht omvat naast de stad Utrecht ook een aantal omringende plaatsen: Vleuten, Harmelen, Woerden, Leidsche Rijn, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Schalkwijk, ’t Goy en Bunnik.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, excursies, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.  

Meld je aan voor de  (gratis) maandelijkse digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen! Onze leden ontvangen ook twee keer (voor- en najaar) per jaar een nieuwsbrief (najaar) per post. 

Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 bestuursleden en de voorzittersfunctie is vacant. Neem gerust contact met ons op via info(at)utrecht.groei.nl.

Tien redenen om lid te worden!

Tentoonstelling Centraal Museum

Vanaf 11 september is de nieuwe tentoonstelling 'De botanische revolutie - over de noodzaak van kunst en tuinieren' te zien in het Centraal Museum Utrecht. De tentoonstelling laat aan de hand van hedendaagse kunst de maatschappelijke ontwikkelingen zien in bepaalde perioden, waarvoor de tuin wordt gebruikt als metafoor. Het startpunt van de tentoonstelling is de huidige maatschappelijke ontwikkeling rondom klimaatverandering en de gevolgen hiervan. 

Voor meer informatie ga naar www.centraalmuseum.nl eigendom foto: Centraal Museum

Tuinlog

30 Nov

Angela's tuin

Superieur kado bij kinderpostzegels

29 Nov

Anneke Duyvesteijn

Druiven en wijn - Blik op de Tuin week 47 no. 1033

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden