Utrecht

Welkom bij Groei & Bloei
Utrecht

Uitgelicht

Bloemschikken

Groei en Bloei afdeling Utrecht organiseert workshops Bloemschikken met specifieke thema's.

Meer

Gardenista en Floriade

Woensdag 25 mei gezamenlijk een busreis naar Gardenista en later in het jaar naar de Floriade.

Meer

Voorjaarsweekend/Tuinplezier! 2022

Het Rayon Utrecht Groei en Bloei organiseert  samen met De Botanische Tuin Utrecht het openingsweekend van het tuinseizoen.…

Meer

De groenste vereniging van Utrecht

Groei & Bloei afdeling Utrecht verbindt sinds 1874 mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben. 

Naast je abonnement op het tijdschrift ben je automatisch lid van een afdeling bij jou in de buurt. In totaal hebben we zo’n 450 leden. Groei en Bloei afdeling Utrecht omvat naast de stad Utrecht ook een aantal omringende plaatsen: Vleuten, Harmelen, Woerden, Leidsche Rijn, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Schalkwijk, ’t Goy en Bunnik.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, excursies, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.  

Meld je aan voor de  (gratis) maandelijkse digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen! Onze leden ontvangen ook twee keer (voor- en najaar) per jaar een nieuwsbrief (najaar) per post. 

Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 bestuursleden en de voorzittersfunctie is vacant. Neem gerust contact met ons op via info(at)utrecht.groei.nl.

Tien redenen om lid te worden!

Oproep KEUKENHOF 2022

geopend van 24 maart tot 15 mei.

Groei & Bloei is daar ook vertegenwoordigd. Er is vanuit de Keukenhof weer een uitnodiging gestuurd, om weer vrijwilligers bereid te vinden om mee te werken.

Veel vrijwilligers zijn op een leeftijd gekomen om het wat rustiger aan te doen. Dus, wie wil zich aanmelden en meer informatie ontvangen?

U kunt zich opgeven bij Wally en Theo Maas, zij zijn de drijvende kracht vanuit

Groei & Bloei.

t.maas.w.smulders@gmail.com

Tuinlog

20 May

Veris-lente

2022 week 20: Regen

19 May

Harry Hakvoort

Clematis in de knop

Meer

Agenda

25 May

G&B Utrecht: bezoek Gardenista

De drie Groei en Bloei afdelingen Utrecht, Zeist…

11 Jun

G&B Utrecht: Voorjaarsweekend/Tuinplezier 11-12…

Het Rayon Utrecht Groei en Bloei organiseert …

Meer