Utrecht

Welkom bij Groei & Bloei
Utrecht

Uitgelicht

Bloemschikken

Woensdag 13 december Workshop Kerst Deze keer maken we een tafelstuk. Eens een keer wat anders dan een krans. De ondergrond…

Meer

Groeninfo

De maandelijkse column van Wiert Nieuman: Tuingeluk

Meer

Nieuwjaarsborrel 2024

Het is bijna zover! Op zaterdag 13 januari 2024 vieren we de gezellige start van ons jubileumjaar ter ere van het 150-jarig…

Meer

De groenste vereniging van Utrecht

Groei & Bloei afdeling Utrecht verbindt sinds 1874 mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben. 

Naast je abonnement op het tijdschrift ben je automatisch lid van een afdeling bij jou in de buurt. In totaal hebben we zo’n 350 leden. Groei en Bloei afdeling Utrecht omvat naast de stad Utrecht ook een aantal omringende plaatsen: Vleuten, Harmelen, Woerden, Leidsche Rijn, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Schalkwijk, ’t Goy en Bunnik.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, excursies, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.  

Meld je aan voor de (gratis) maandelijkse digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook om niets te missen! 

Op dit moment bestaat het bestuur uit 3 bestuursleden en de voorzittersfunctie is vacant. Neem gerust contact met ons op als je het leuk vind om met bepaalde taken te helpen. Via info(at)utrecht.groei.nl.

Tien redenen om lid te worden!

kerstactie 2023

Als u van dit aanbod gebruik kunt maken kunt u het inschrijfformulier downloaden, invullen en opsturen naar afdeling Utrecht G&B.

Tuinlog

16 Oct

Paul

Wolken…

15 Oct

Harry Hakvoort

Vroege lentebloei

Meer

Agenda

13 Dec

Utrecht: Bloemschikken KERST

Deze keer maken we een tafelstuk. Eens een keer…

13 Jan

Utrecht: Nieuwjaarsborrel

Het is bijna zover! Op zaterdag 13 januari 2024…

Meer