Utrecht

Welkom bij Groei & Bloei
Utrecht

Voorjaarsweekend/Tuinplezier! 2022

11-12 juni Botanische tuinen Utrecht Thema: klimaatbestendig tuinieren.

Open Tuinen Houten - Schalkwijk

Zondag 19 juni 2022, 11-17 uur

Bloemschikken

Groei en Bloei afdeling Utrecht organiseert workshops Bloemschikken met specifieke thema's.

De groenste vereniging van Utrecht

Groei & Bloei afdeling Utrecht verbindt sinds 1874 mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben.

Naast je abonnement op het tijdschrift ben je automatisch lid van een afdeling bij jou in de buurt. In totaal hebben we zo’n 450 leden. Groei en Bloei afdeling Utrecht omvat naast de stad Utrecht ook een aantal omringende plaatsen: Vleuten, Harmelen, Woerden, Leidsche Rijn, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Schalkwijk, ’t Goy en Bunnik.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, excursies, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.

Meld je aan voor de  (gratis) maandelijkse digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen! Onze leden ontvangen ook twee keer (voor- en najaar) per jaar een nieuwsbrief (najaar) per post.

Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 bestuursleden en de voorzittersfunctie is vacant. Neem gerust contact met ons op via info(at)utrecht.groei.nl.

Tien redenen om lid te worden!

Tuinlog

Harry Hakvoort

Buurvrouws klaproos

Anneke Duyvesteijn