Utrecht

Welkom bij Groei & Bloei
Utrecht

Uitgelicht

Nieuwsbrief november 2022

Elke 1e zaterdag van de maand sturen wij onze gratis nieuwsbrief met alle activiteiten van onze afdeling.

Meer

Najaarsactie Groei&Bloei

BEKIJK DE SPECIALE AANBIEDING met aanmeldingsformulier.  Word nu lid en betaal pas volgend jaar en krijg de special 'De…

Meer

Bloemschikken

Groei en Bloei afdeling Utrecht organiseert workshops Bloemschikken met specifieke thema's.

Meer

De groenste vereniging van Utrecht

Groei & Bloei afdeling Utrecht verbindt sinds 1874 mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben. 

Naast je abonnement op het tijdschrift ben je automatisch lid van een afdeling bij jou in de buurt. In totaal hebben we zo’n 450 leden. Groei en Bloei afdeling Utrecht omvat naast de stad Utrecht ook een aantal omringende plaatsen: Vleuten, Harmelen, Woerden, Leidsche Rijn, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Schalkwijk, ’t Goy en Bunnik.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, excursies, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.  

Meld je aan voor de  (gratis) maandelijkse digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen! Onze leden ontvangen ook twee keer (voor- en najaar) per jaar een nieuwsbrief (najaar) per post. 

Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 bestuursleden en de voorzittersfunctie is vacant. Neem gerust contact met ons op via info(at)utrecht.groei.nl.

Tien redenen om lid te worden!

Kerstactie 2022

De kerstactie loopt van 17 november t/m 24 december 2022. 

Nieuwe leden ontvangen bij inschrijving het decembernummer van Groei & Bloei.

Daarnaast krijgen zij de Triple feeder voor vogels, inclusief 6 vetbollen, 1 kg vogelvoer en 2 pindanetten. De Triple feeder wordt nagezonden.

Voor deze aanbieding machtigen ze Groei & Bloei om voor het volledige jaar 2023 slechts €59,95 van hun rekening af te laten schrijven. Het eerste nummer van Groei & Bloei dat zij als lid in de bus krijgen, is het januari/februari nummer 2023.

Cadeau ook te koop voor bestaande leden!

Ook bestaande leden kunnen profiteren van dit welkomstgeschenk! De triplefeeder kan worden besteld voor 35 euro per stuk

Meld je via info(at)utrecht.groei.nl en geeft je bestelling door: aantal en lidnummer.

Het bedrag overmaken op reknummer NL75INGB0000138835 tnv KMTP Groei en Bloei afdeling Utrecht

Tuinlog

14 Nov

Anneke Duyvesteijn

Een tuin op de toekomst voorbereid(2) - Blik op de…

06 Nov

Veris-lente

2022 week 41-44 Na lang nazomeren plots HERFST

Meer

Agenda

14 Dec

Utrecht: Bloemschikken Najaar

Elke keer woensdag van 14.00 tot 16.00 uur

Meer