Utrecht

Tuinreis 7 en 8 juli 2022 Noord Nederland

Beste Tuinliefhebbers,


De afdeling G& B Zeist organiseert eenreis naar bijzondere tuinen die voor een deel een heel eigen karakter hebben voor het Noorden van ons land, Groningen, Drenthe enOverijssel.  Deze reis stellen we ook open voor leden van de afdeling Utrecht en De Bilt. Het volledige programma voegen we hierbij.

We gaan ervan uit dat op onze reisdata het reizen weer verantwoord mogelijk is i.v.m. het coronavirus.
Voor de reis is een minimale groepsgrootte van 20 deelnemers noodzakelijk. Die grootte is inmiddels behaald dus de reist gaat door.  De prijs van 295,00 euro is gebaseerd op deze minimale groepsgrootte.                                                                                                    Mocht het aantal deelnemers daar bovenuit komen dan wordt de reis goedkoper en volgt restitutie van het verschil. De entreegelden voor de tuinen (ca. 31,50 euro) zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een aanmeldingsformulier via secretariaatgroeizeist22(at)gmail.com

Kupers Tuinreizen regelt verder met u de boeking, de annulerings-voorwaarden en de (aan)betaling op individuele basis. Wij raden u aan om bij uw (eigen) annuleringsverzekering na te gaan hoe de voorwaarden m.b.t. corona zijn.

Mocht u verdere vragen hebben, dan kunt u zich wenden ook tot Kupers Tuinreizen  https://www.kuperstuinreizen.nl.


Gerrit Bolhuis
Carla Francissen,   Afdeling Groei en Bloei Zeist