Utrecht

Activiteiten Groei & Bloei Afdeling Utrecht

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, excursies, workshops en lezingen. Ook zijn we nauw betrokken bij de liefhebbersmarkt in de Botanische tuinen.  De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Abonneer op onze maandelijke (gratis) nieuwsbrief per e-mail.

Betalingen kunnen worden overgemaakt op het rekeningnummer van Groei & Bloei Utrecht: NL75 INGB 0000 1388 35.

Mei

Wo314.00WorkshopHanging BasketDe Meern
Do414.00WorkshopHanging BasketDe Meern
Wo1714-16BloemschikkenSchik met de natuurUtrecht
Za2714.00ExcursieWandeling CantonsparkBaarn
Di3020.00ALV en meerInspiratieavond en ALVDe Meern

Zo18 hele dag Open tuinen afd. UtrechtUtrecht
Za-Zo24-24hele dagEventPlantfestijn ApelternAppeltern

Za
hele dag
Liefhebbersmarkt
Utrecht

Heeft u ook een evenement dat interessant is voor onze leden? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Het bestuur van Groei en Bloei afdeling Utrecht zal uw activiteit alleen plaatsen als het voldoet aan de doelstellingen van de vereniging.