Utrecht

Activiteiten Groei & Bloei Afdeling Utrecht

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, excursies, workshops en lezingen. Ook zijn we nauw betrokken bij de liefhebbersmarkt in de Botanische tuinen.  De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Abonneer op onze maandelijke (gratis) nieuwsbrief per e-mail.

Betalingen kunnen worden overgemaakt op het rekeningnummer van Groei & Bloei Utrecht: NL75 INGB 0000 1388 35.

Februari

Wo1514-16BloemschikkenSchik met de natuurUtrecht

Maart

Di719.00Workshop/LezingCursus snoeien. Buitenhof AbbingZeist
Wo820.00LezingPioenrozen, Ruud WarmerdamUtrecht
Wo1514-16BloemschikkenSchik met de natuurUtrecht
Za-Zo25-26  Voorjaarsweekend TuinplezierOerwoud in je kamerUtrecht

Wo1214-16BloemschikkenSchik met de natuurUtrecht

Mei

Wo1714-16BloemschikkenSchik met de natuurUtrecht

Heeft u ook een evenement dat interessant is voor onze leden? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Het bestuur van Groei en Bloei afdeling Utrecht zal uw activiteit alleen plaatsen als het voldoet aan de doelstellingen van de vereniging.