Utrecht

Workshop bloembollenmand maken bij Abbing

Op zaterdag 16 november 2019 kunt u bij Kwekerij Abbing in Zeist deelnemen aan de workshop "Bloembollenmand" o.l.v. Wilna Kuipers, tuinontwerper en medewerker bij Abbing's Buitenhof.

In een  gezellige, informele sfeer leert u hoe u een mand met bollen kunt opmaken met behulp van de zgn lasagnebeplanting: laag na laag kiest u een aantal bloembollen die in het voorjaar opeenvolgend een lange tijd na elkaar zullen bloeien.
Als u wilt, mag u uw eigen pot of mand meebrengen, maar natuurlijk biedt Abbing ook een ruime keuzemogelijkheid aan potten of manden. De prijzen hiervan variëren, maar er is voor elke beurs iets passends te vinden.

De bloembollen zelf kunt u ter plekke uitzoeken in de tuinmarkt van Abbing. De prijzen hiervan variëren van € 1,99 tot € 8,99 per zakje. Wilna Kuipers kan u, bij het maken van een goede keuze, adviseren. Als Kers op de taart kunt u uw creatie afwerken met langbloeiende winterviooltjes. In het voorjaar kunt u deze een keer kort knippen, waarna de bollen er doorheen zullen groeien. Zo bent u verzekerd van een maandenlange groei en bloei!!

De kosten van de workshop, potgrond en plantenvoeding zijn € 10,00 p.p. incl. kopje koffie/thee.
De kosten van de bloembollen en een evt. aangeschafte pot of mand worden hierbij opgeteld.

Datum: 16 november 2019
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Kwekerij Abbing, Odijkerweg 132 - 134, Zeist.
Maximaal aantal deelnemers: 12