Utrecht

Welkom bij Groei & Bloei
Utrecht

Uitgelicht

Activiteiten 2020

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor...

Meer

Voorjaarsweekend Tuinplezier!

In het weekend van 21 en 22 maart 2020 organiseren de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht en het Rayon Utrecht van Groei &...

Meer

Bloemschikken De Meern

Elke 1e dinsdag van de maand olv Pauline van Arkesteijn creatief bezig met bloemen. 3 maart: Halve bol bekleden

Meer

De groenste vereniging van Utrecht

Groei & Bloei afdeling Utrecht verbindt sinds 1874 mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben. 

Naast je abonnement op het tijdschrift ben je automatisch lid van een afdeling bij jou in de buurt. In totaal hebben we zo’n 450 leden. Groei en Bloei afdeling Utrecht omvat naast de stad Utrecht ook een aantal omringende plaatsen: Vleuten, Harmelen, Woerden, Leidsche Rijn, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Schalkwijk, ’t Goy en Bunnik.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, excursies, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.  

Meld je aan voor de  (gratis) maandelijkse digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen! Onze leden ontvangen ook twee keer (voor- en najaar) per jaar een nieuwsbrief (najaar) per post. 

Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 bestuursleden en de voorzittersfunctie is vacant. Neem gerust contact met ons op via info(at)utrecht.groei.nl.

Tien redenen om lid te worden!

Update corona

De veiligheidsregels omtrent het coronavirus zijn aangescherpt. Alle evenementen met meer dan 100 deelnemers zijn tot nader order verboden. Het Voorjaarsevenement Tuinplezier! op 21 en 22 maart is derhalve afgelast. 

In verband met het coronavirus zijn alle activiteiten voorlopig afgelast.

Tuinlog

31 May

Anneke Duyvesteijn

Een Golden Apeldoorn (2) - Blik op de Tuin no. 956

26 May

Veris-lente

Bijzondere goudsbloem

Meer

Agenda

17 jun

Utrecht - Workshop: fermenteren

Binnenkort meer informatie

Meer