Utrecht

Welkom bij Groei & Bloei
Utrecht

Uitgelicht

Open tuinen Utrecht 2021

Om het bezoek veilig te houden voor tuineigenaren en bezoekers hebben een formule bedacht. De komende periode is er steeds...

Meer

Nationale Tuinweek 2021: De levende tuin 12 t/m 20 juni 2021

Vanaf maandag 19 april t/m 17 mei hebben wij 5 prachtige gratis online events voor je. Drie lezingen en twee rondleidingen!...

Meer

Gardenista 2021

Het groen festival van Nederland van 22 tot en met 26 september 2021.

Meer

De groenste vereniging van Utrecht

Groei & Bloei afdeling Utrecht verbindt sinds 1874 mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben. 

Naast je abonnement op het tijdschrift ben je automatisch lid van een afdeling bij jou in de buurt. In totaal hebben we zo’n 450 leden. Groei en Bloei afdeling Utrecht omvat naast de stad Utrecht ook een aantal omringende plaatsen: Vleuten, Harmelen, Woerden, Leidsche Rijn, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Schalkwijk, ’t Goy en Bunnik.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, excursies, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.  

Meld je aan voor de  (gratis) maandelijkse digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen! Onze leden ontvangen ook twee keer (voor- en najaar) per jaar een nieuwsbrief (najaar) per post. 

Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 bestuursleden en de voorzittersfunctie is vacant. Neem gerust contact met ons op via info(at)utrecht.groei.nl.

Tien redenen om lid te worden!

Voorjaarsactie Groei en Bloei 2021

Ook al zijn er nog weinig activiteiten mogelijk, toch wordt ook dit jaar een speciale voorjaarsactie beschikbaar gesteld.  Nieuwe leden die zich via Groei en Bloei Utrecht aanmelden hebben namelijk een voordeel boven nieuwe leden die via de landelijke website binnenkomen: via de afdeling krijgen zij een cadeau EN korting, en via www.groei.nl moeten zij kiezen tussen het cadeau OF de korting.

Kijk voor alle informatie op voorjaarsactie 2021 en vul dit formulier in en stuur dit naar info(at)utrecht.groei.nl

Wat houdt de actie in?

Utrecht Open Tuinen 2021

Tuinlog

07 May

Angela's tuin

Na de storm

02 May

Angela's tuin

Plaatselijke sneeuwbui

Meer

Agenda

12 mei

Utrecht: Open Tuinen 2021 De Pullenhof in...

In 2020 heeft afdeling Utrecht een format...

13 mei

Utrecht: Open Tuinen 2021 Rotstuin De Meern

In 2020 heeft afdeling Utrecht een format...

Meer