Utrecht

GARDENISTA 2021

De eerstvolgende editie van het groene festival Gardenista staat op dit moment gepland voor 24 t/m 30 mei 2021 op de historische buitenplaats den Alerdinck. Wij blijven u op de hoogte houden van Gardenista 2021 via deze nieuwsbrief.

Meld je aan voor de speciale GARDENISTA NIEUWSBRIEF met de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden.

Organisatie Festival Gardenista 2021 van start!

Het landelijk bestuur van KMTP/Groei & Bloei heeft besloten te starten met de voorbereidingen voor het unieke groene festival Gardenista in 2021. Het Festival vindt volgend jaar plaats van 26 tot en met 30 mei. Bezoekers zijn in 2021 van harte welkom op het prachtige landgoed van de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem bij Zwolle.

Het werkterrein van Gardenista omvat de hele keten van liefhebbers tot professionals. Gardenista is hét festival in Nederland waar de hele groene keten samenkomt. Door in te spelen op maatschappelijke trends in de keten wil KMTP/Groei & Bloei jaarlijks een breed publiek trekken. Tijdens dit groenfestival wil Gardenista liefhebbers van tuinen, bloemen, natuur of groene lifestyle laten kennismaken met de beleving van tuinieren, bloemschikken, gezond eten en de passie voor groen in het algemeen.

Het Gardenista team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die wel of niet actief zijn binnen de vereniging KMTP/Groei & Bloei. Het team organiseert op een informele manier hét groenfestival van Nederland dat bijna helemaal steunt op vrijwilligers. Het team bestaat uit een kernteam van 9 mensen die op hun beurt wordt bijgestaan door een klein team vrijwilligers met een specifieke taak.

Binnen het team Gardenista heeft ieder lid een eigen takenpakket waarvoor hij/zij verantwoordelijk is. Iedereen is gelijkwaardig aan elkaar en heeft de vrijheid de taken volgens eigen inzichten en conform het door Gardenista opgestelde taken- en verantwoordelijkhedenoverzicht in te vullen.

Na het afblazen van het Festival in 2020 heeft het team Gardenista niet stilgezeten en hebben zij de tijd genomen om te evalueren, een verbeterplan op te stellen en een begin te maken met het neerzetten van een goede basis voor een volgende editie. Nu het team Gardenista groen licht heeft om de organisatie op te starten, zijn wij op zoek naar nieuwe teamleden.

Gardenista 2021 is op zoek naar vrijwilligers die ons team willen komen versterken

Een aantal vertrouwde gezichten gaat het komend jaar weer aan de slag om het groene festival te organiseren. Op Gardenista.nl/organisatie/#wiezijnwij kun je lezen wie dat zijn en wat onze visie en missie is.

Alle vacatures: https://gardenista.nl/welkom-in-ons-team/