Vrijwilligers gezocht.

Aan alle leden van Groei & Bloei,

In mei 2019 wordt Gardenista gelanceerd, het nieuwe evenement van Groei & Bloei. Alles wat met de vereniging te maken heeft, krijgt een prachtig plekje op deze show.

Uiteraard kan bloemschikken als activiteit niet ontbreken! Daarvoor wordt de grootste tent op het terrein ingericht zodat iedereen kan genieten van die mooie hobby die bloemschikken heet. Het bloemschikken zal overigens niet alleen in de grote tent worden gedaan, maar óók in en rond het kasteel, bij de horeca, op het podium waar optredens plaatsvinden… Kortom: bloemschikken krijgt een heel mooi gezicht op Gardenista.

Natuurlijk kan de organisatie van Gardenista dat niet alleen. Wij zoeken vrijwilligers die de diverse werkzaamheden kunnen doen voor en tijdens de show.

Wat moet er gebeuren?

Op 14 mei leveren alle deelnemers aan de bloemschikwedstrijd hun creaties aan in de centrale tent. Ze zullen wegwijs moeten worden gemaakt in de tent en geassisteerd worden bij het installeren van hun werkstuk.

Op 15, 16, 17, 18 en 19 mei is de tentoonstelling van de wedstrijdstukken en worden in de tent tal van activiteiten rond bloemschikken georganiseerd die moeten worden begeleid.

Ook bij het maken van bloemwerk in en rond het kasteel in de dagen voordat Gardenista begint (13 en 14 mei) is assistentie nodig. Bloemstylisten zullen samen met bloemschikstudenten delen van het kasteel, de loopbrug, het restaurant en de podia aankleden. Ook zij zullen wegwijs gemaakt moeten worden op het terrein en wellicht een handje hulp nodig hebben van ons.

Vind je het leuk om een of meerdere dagen of dagdelen deel uit te maken van dit bijzondere nieuwe evenement? Dan zijn wij je erg dankbaar! Als je een hele dag komt helpen, vergoeden we de reiskosten en verzorgen wij de lunch en koffie/thee/fris gedurende de dag, daarnaast krijg je 2 vrijkaartjes voor het evenement. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je passende kleding ter beschikking krijgt als je ‘in dienst’ bent van Gardenista en dat je je auto op een goede plek kunt parkeren.

Je kunt je opgeven bij Betsie Grondman (lambertha58@gmail.com). Vermeld daarbij graag ook alvast welke dag(en) of dagdelen je beschikbaar bent in de periode van 13 t/m 19 mei 2019.