Workshop De Eetbare Tuin

Eerst krijgen we uitleg over de eetbare natuur, wat staat er allemaal in de tuin en wat zegt dat over de grond. Denk hierbij vooral aan de (on)kruiden. Bijv. Paardebloemen, zevenblad, heermoes, brandnetel, enz.

Kokkerellen

Vervolgens gaan we aan de slag met verschillende planten en recepten. Er wordt afhankelijk van de gerechtjes in groepjes gewerkt.

Eten.

Daarna gaan we gezamenlijk smullen van al het lekkers. Daarbij zorgen wij natuurlijk ook voor een lekker glaasje……..

Denk aan: brandnetelsoep, pesto van zevenblad, gezonde smoothie, salades met bloemetjes van Oost-Indische kers, eetbare viooltjesbloemen...... en nog veel meer.

De locatie is overdekt, maar met mooi weer kunnen we ook buiten zitten aan picknicktafels.

Locatie: Amateurtuindersvereniging De Hoge Weide

Groenewoudsedijk 60

3528BK Utrecht

Woensdag 13 juni 2018

18.30u-20.30u

Kosten en aanmelden

Leden 10 euro

Niet-leden 12,50 euro

(Leden van ATV De Hoge Weide worden voor deze workshop ook als lid beschouwd. Vermeld wel je tuinnummer.)

Maximaal 20 deelnemers, Bij overschrijving gaan leden voor op niet-leden.

Info: Helma Koot 06 10520984

Aanmelding kan via utrecht.groei.nl

En via betaling van het juiste bedrag onder vermelding van workshop de eetbare tuin 13 juni 2018

Pas na betaling geld je aanmelding officieel.

NL75INGB0000138835

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar