Voorjaarsactie 2018

Het geschenk voor nieuwe leden die lid worden via de Voorjaarsactie is dit jaar gelijk aan het geschenk tijdens de Nationale Tuinweek/het Open Tuinen Weekend en op de beurzen: de Mini Rainsaver, regenton van 100 liter, inclusief een voetstuk zodat je er makkelijk een gieter onder zet en een vulautomaat voor verbinding met de regenpijp.

Om bestaande leden ook een leuk voordeel te geven, zal in het juni-nummer van Groei & Bloei een aanbod staan dat leden van de vereniging de regenton kunnen bestellen voor €42,50 in plaats van €72,50. Een mooie korting van €30!

Maar: als leden via de afdeling bestellen, is er een nog mooier aanbod. Want via de afdelingen mogen de regentonnen tegen ongeveer de kostprijs weg, namelijk per regenton slechts  € 35,00!

Dat is een korting van € 37,50.

De enige voorwaarde is dat alle tonnen op 1 plek worden afgeleverd en dat de leden hem daar ophalen.  Deze actie loopt tot het moment dat het juni-nummer bij de leden op de mat ligt, dat is tot 22 mei. Daarna geldt het aanbod uit het tijdschrift.

Bestellen:

info(at)utrecht.groei.nl of  06 10520984 secretaris Helma Koot

Vermeld je voorkeur voor kleur: antracietgrijs of groen,

vermeld je lidmaatschapsnummer

Sluitdatum bestellen:  22 mei 2018

Zelf ophalen in Nieuwegein, toon lidmaatschapskaart.

Betalen: contant bij ophalen. Geen pin aanwezig!