Regiowedstrijd bloemschikken West-Nederland - rayon Utrecht

Algemene informatie

• De wedstrijd wordt gehouden op donderdag 19 april in de Nieuwe Bavo kerk te Haarlem, Leidsevaart 146, 2014 HE Haarlem.
  • De werkstukken moeten worden opgehaald op zaterdag 28 april tussen 10.00 en 11.00 uur.
  • De wedstrijd is uitsluitend voor amateurs, afkomstig uit de provincies Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland.
  • Er is een open klasse en een gevorderden klasse.
  • De wedstrijd is een onderdeel van het project  ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’ ; de gehele kerk wordt in de bloemen gezet door studenten, amateurs en professionele bloemsierkunstenaars en het evenement wordt bezocht door duizenden bezoekers op 20 t/m 27 april. (zie www.denieuwebavobloeit.com)
  • De deelnemers van de wedstrijd ontvangen een (gratis) entree ticket voor de tentoonstelling.
  • Op de avond van de wedstrijd is de prijsuitreiking. Deze vindt plaats tijdens een netwerkavond waarbij alle studenten, amateurs en bloemisten die hebben meegewerkt aan het evenement gezamenlijk toasten op een mooi evenement. Tijdens deze netwerkavond zijn er o.a. demonstraties bloemschikken.
  • Voor het brengen van de materialen op donderdag 19 april en het ophalen van het bloemwerk op zaterdag 28 april mag u kort laden/lossen voor de ingang van de kerk. Vervolgens dient u de auto te parkeren op een parkeerplaats in de buurt.

Het programma voor donderdag 19 april ziet er als volgt uit:

• 11.00 uur - 12.30 uur materialen brengen     en melden/betalen
  • 12.30 uur - 13.00 uur lunch
  • 13.00 uur - 13.15 uur welkomstwoord en informatie
  • 13.15 uur - 15.15 uur wedstrijdtijd
  • 15.15 uur - 15.30 uur opruimtijd
  • 15.30 uur - 16.00 uur pauze
  • 16.00 uur - 17.30 uur rondleiding
  • 17.30 uur - 19.00 uur diner/pauze
  • 19.30 uur - 21.30 uur netwerkavond met diverse demonstraties
  • 19.30 uur prijsuitreiking

Aanmelding:

Deelname aan de regiowedstrijd Bloemschikken voor West Nederland is voorbehouden amateurs mits ouder dan 15 jaar, op uitdrukkelijke voorwaarde dat zij amateur zijn.

• De open klasse is bedoeld voor beginnende bloemschikkers en/of bloemschikkers met geen/weinig wedstrijdervaring.
  • De gevorderden klasse is bedoeld voor gevorderde en ver- gevorderde bloemschikkers, al dan niet met wedstrijdervaring.

Aanmelding vindt uitsluitend plaats via het sturen van een e-mail naar: jolanderusman(at)zonnet.nl

De deelname is definitief na het toesturen van de amateurstatus verklaring (per post of als pdf). De aanmelding moet voor 10 maart plaatsvinden.

Inschrijfgeld:

Voor deelnemers geldt in alle klassen:

• leden Groei & Bloei 10,00
  • niet-leden Groei & Bloei 20,00

Het inschrijfgeld is inclusief koffie/thee gedurende de gehele wedstrijddag, en dient (gepast) contant te worden voldaan op de wedstrijddag.

Tegen extra betaling kunt u ter plekke gebruik maken van een lunch (soep en broodjes € 2,50) en/of een warme maaltijd (eenvoudige maaltijd € 7,50) dit dient u vooraf bij inschrijving te vermelden.

Vanzelfsprekend ontvangen wij op donderdag 19 april zo veel mogelijk deelnemers, deel deze informatie gerust met andere belangstellenden.

Bijlagen

Het lot van de mot…