Van Tubergen en Wico planten Heemstede en Museum De Zwarte Tulp Lisse

Bij Opens external link in new windowVan Tubergen/Wico planten worden we ontvangen met koffie en krijgen we een rondleiding op het bedrijf met alles over (zomer) bloembollen en de duurzame vaste planten van Cor Bras. Tevens zijn er bloembollen te koop. Daarna gaan we naar museum de Opens external link in new windowZwarte Tulp in Lisse. Daar is naast de vaste collectie tot eind april een tentoonstelling 'naar de bollen' met bollenveld schilderijen van Anton L. Koster.

Hoe meld ik me aan als deelnemer? Aanmelden is verplicht en gaat via de agenda,Opens external link in new window klik hier.

Wat zijn de kosten?
NIET leden: 5 euro vooraf te betalen. Entree museum 7,50 euro en Museumkaart gratis. We rijden met eigen vervoer en de brandstofkosten worden onderling afgerekend.
Leden Groei & Bloei: gratis. Entree museum 7,50 euro en Museumkaart gratis. We rijden met eigen vervoer en de brandstofkosten worden onderling afgerekend.

Hoe betaal ik?
Voor NIET leden: maak 5 euro per persoon over op rekening NL75 INGB 0000 1388 35 van KMTP afd Utrecht Groei & Bloei o.v.v. excursie 22 april.

Waar en hoe laat vertrekken we?
We rijden met eigen vervoer. Eigenaar/bestuurder auto dient in het bezit te zijn van een inzittendenverzekering i.v.m. aansprakelijkheid.
Er zijn meerdere verzamelpunten:
(+) Nieuwegein: Symfonielaan-Blokhoeve zuid. Parkeren op de grote parkeerplaats van Blokhoeve zuid (nabij Mac Donalds) tegenover de tramhalte Zuilenstein. Route: klik hier. Verzamelen om 10.30 uur, vertrek om 10.45 uur.
(+) Utrecht: Station Lunetten, Furkaplateau 101, 3524 ZH Utrecht: klik hier. Verzamelen om 10.30 uur, vertrek om 10.45 uur.
(+) De Meern: R.K. Kerk, Pastoor Boelenslaan 11, 3454 AB De Meern. Route: klik hier. Verzamelen om 10.30 uur, vertrek om 10.45 uur.