Helleboruskwekerij De Nachtvlinder

Zaterdag 10 februari 2018 gaan we naar kwekerij De Nachtvlinder van Ellen Akerboom, beter bekend van haar helleborus 'double-Ellen'

Hoe meld ik me aan als deelnemer? Aanmelden is verplicht en gaat via de agenda,Opens external link in new window klik hier.

Wat zijn de kosten?

NIET leden: 5 euro vooraf te betalen. We rijden met eigen vervoer en de brandstofkosten worden onderling afgerekend.
Leden Groei & Bloei: gratis. We rijden met eigen vervoer en de brandstofkosten worden onderling afgerekend.

Hoe betaal ik?
Voor NIET leden: maak 5 euro per persoon over op rekening NL75 INGB 0000 1388 35 van KMTP afd Utrecht Groei & Bloei o.v.v. Helleborus.

Waar en hoe laat vertrekken we?
Carpoolen kan, hieronder staan de verzamelpunten.
U kunt ook zelfstandig reizen en dan verwachten wij u om 11.00 uur in Ter Aar. Aanmelden is verplicht.

We rijden met eigen vervoer. Eigenaar/bestuurder auto dient in het bezit te zijn van een inzittendenverzekering i.v.m. aansprakelijkheid.
Er zijn meerdere verzamelpunten:
(+) Nieuwegein: Symfonielaan-Blokhoeve zuid. Parkeren op de grote parkeerplaats van Blokhoeve zuid (nabij Mac Donalds) tegenover de tramhalte Zuilenstein. Route: klik hier. Verzamelen om 10.00 uur, vertrek om 10.15 uur.
(+) Utrecht: Station Lunetten, Furkaplateau 101, 3524 ZH Utrecht: klik hier. Verzamelen om 10.00 uur, vertrek om 10.15 uur.
(+) De Meern: R.K. Kerk, Pastoor Boelenslaan 11, 3454 AB De Meern. Route: klik hier. Verzamelen om 10.00 uur, vertrek om 10.15 uur.