Bekijk online
Afdeling  Utrecht
Nieuwsbrief januari 2017

Beste Leden en Belangstellenden,

De feestdagen zijn weer achter de rug en Groei en Bloei Utrecht heeft zin in 2017. We hebben een breed scala aan activiteiten geregeld voor het komende jaar. Voor het eerst in een paar jaar is het ons gelukt om zo goed als alle activiteiten een hele jaar van te voren gepland te krijgen. Dit maakt alles aanzienlijk makkelijker voor u om te kunnen gaan reserveren in uw eigen agenda. Natuurlijk: zoals beloofd, we hebben alles verspreid tussen Utrecht, De Meern en Harmelen. Alle leden moeten met gemak overal naar toe kunnen en dat hebben we bijna gerealiseerd. Ook zijn we van plan om in 2017 activiteiten te gaan ontplooien in Nieuwegein. Onze bestuursleden hebben een eigen portefeuille: ze vinden niets leuker dan dat u ze zelf benaderd met vragen of suggesties. info@utrecht.groei.nl

 • Lia (coördinator reizen en excursies) wil jullie graag uitnodigen om op zaterdag 11 februari mee te gaan naar het Sneeuwklokjesfeest en de Helleborusdagen.

 • Helma (coördinator workshops) wil jullie heel graag van harte verwelkomen op de workshops die zij organiseert. De eerstvolgende workshop is Hanging Basket op 25 februari, waar Helma uiteraard ook aanwezig zal zijn. 

 • Reiny (coördinator lezingen) wil u er op attent maken dat de lezingen voor lezingen gratis zijn. Je leert op de bijeenkomsten nieuwe mensen kennen die dezelfde interesse hebben. Kom ook eens vrijblijvend langs als u nog geen lid bent. De volgende lezing is op 16 maart en wordt gegeven door plantenjager Wiert Nieuman over zijn jacht op voorjaarsflora op Kreta.

 • Het kerstbloemschikken op 12 december was wederom een leuke en geslaagde avond met veel mooie creaties. Ondanks dezelfde materialen en met hetzelfde voorbeeld zijn er veel variaties gemaakt en gingen de 29 deelneemsters tevreden naar huis met hun kerststuk.

 • Het freestyle bloemschikken begint al aardig te wennen en wordt goed bezocht. Ook heeft de redactie van Groei en Bloei interesse getoond en heeft ons in december vereerd met bezoek inclusief fotograaf en de intentie om er een artikel aan te wijden in het decembernummer 2017. 

 • Ans (ledenadministratie) krijgt veel vragen over de verschijningsdata van het tijdschrift Groei&Bloei, deze zal op de volgende data verschijnen:

  Februari
  17 jan
  Maart21 feb
  April21 mrt
  Mei18 apr
  Juni23 mei
  juli/aug27 jun
  sept15 aug
  okt19 sep
  nov/dec31 okt
  jan '1819 dec

Als laatste hopen we allemaal dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad en dat iedereen een vreugdevol 2017 tegemoet gaat.

Informatie