Bestuur Groei en Bloei Afdeling Utrecht

Gerrit Lodder en Willy Konijnendijk erevoorzitters

Vacant

Zoals jullie inmiddels wel weten heeft onze voorzitter Christian Naethuys recent besloten zijn taak bij dit bestuur te beëindigen en zich te richten op andere zaken. Onlangs hebben wij afscheid van hem genomen. Maar hij is nog altijd een enthousiast lid en zal ook nog regelmatig op activiteiten verschijnen.

Dit biedt mogelijkheden voor nieuwe geïnteresseerden:

Ofschoon ons kleine clubje (5 vrouwen) best goed draait kunnen we wel een nieuwe voorzitter gebruiken. Iemand die enthousiast is, betrokken, enige feeling heeft met groen, meedenkt over de grote lijnen, coördineert en de koers bewaakt. Alles is vrijwilligerswerk maar niet vrijblijvend. Communicatieve vaardigheden zijn  een pre.

Wij vergaderen 1 x per maand en hebben daarnaast incidenteel overleg afhankelijk van het evenement. Aangezien het team nu alleen uit vrouwen bestaat, gaat de voorkeur uit naar n man…..

Wie heeft er zin om ons bestuur te versterken?

Nadere info is op te vragen bij Reiny Reimerink 06 18409697 of Helma Koot 06 10520984

Wij zijn benieuwd…………

Helma Koot

Secretaris G&B Utrecht

Ans Kappert, penningmeester en ledenadministratie

Barbara de Munck, coördinator bloemschikken

Helma Koot, secretaris en coördinator workshops

tel: 030-6043175 Opens window for sending emailemail

Reiny Reijmerinck, coördinator lezingen/vicevoorzitter

Lia Kuijl, coördinator reizen en excursies

Janne Ouwerkerk, webmaster en social media

Kascommissie: Anneke van der Bosch Ria van Doorn

Wil je ook actief worden?

Even voorstellen, v.l.n.r. achterste rij: Christian, Janne en Frank; voorste rij: Helma, Reiny, Barbara en Gre. Ans en Lia ontbreken.

Wij vinden al onze leden bijzonder. Wil jij echter meer doen dan 'gewoon' lid zijn? Welkom! We horen graag van je:

• 'n Beller is sneller: hiernaast vind je het telefoonnummer
  • Schiet iemand van het bestuur - of een ander actief lid - aan tijdens één van onze activiteiten

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879