foto's

De groenste vereniging van Utrecht!

Groei & Bloei afdeling Utrecht verbindt sinds 1874 mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.

Lees onze laatste digitale nieuwsbrief van februari 2019 of de laatste uitgebreide papieren nieuwsbrief die tweemaal per jaar wordt verstuurd.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten? Meld je aan voor de  (gratis) digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen!

Tien redenen om lid te worden!

Februari

Dinsdag 5 februari bloemschikken freestyle De Meern
Dinsdag 12 februari Oostbroek lezing: Wilde bijen VOL
Dinsdag 19 februari lezing Feromonenvallen, Steven Oostendorp, ATV Utrecht Zuid

Het evenement Gardenista zoekt bloemschiktalent, wordt jij de kampioen van Gardenista?

Ook kunt u als vrijwilliger een bijdrage leveren aan Gardenista!