foto's

De groenste vereniging van Utrecht!

Groei & Bloei Utrecht verbindt mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.

Lees onze laatste digitale nieuwsbrief november 2018 of de laatste uitgebreide papieren nieuwsbrief die tweemaal per jaar wordt verstuurd.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten? Meld je aan voor de  (gratis) digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen!

Tien redenen om lid te worden!

Het evenement Gardenista zoekt bloemschiktalent, wordt jij de kampioen van Gardenista?

Ook kunt u als vrijwilliger een bijdrage leveren aan Gardenista!

Dinsdag 6 november: Free Style Bloemschikken De Meern
Dinsdag 6 november: lezing Tuin in alle seizoenen Hans van Horssen over De Vlinderhof Houten
Dinsdag 27 november: lezing Roofvogels Staatsbosbeheer

Deze maand in Groei & Bloei