foto's

De groenste vereniging van Utrecht!

Groei & Bloei afdeling Utrecht verbindt sinds 1874 mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden, en voor niet-leden zijn ze aantrekkelijk geprijsd.

Lees onze laatste digitale nieuwsbrief van januari 2019 of de laatste uitgebreide papieren nieuwsbrief die tweemaal per jaar wordt verstuurd.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten? Meld je aan voor de  (gratis) digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen!

Tien redenen om lid te worden!

Januari

Donderdag 17 januari Oostbroek lezing:Herkennen van bomen en struiken in de winter en aansluitend
Zaterdag 19 januari: excursie in bos

Het evenement Gardenista zoekt bloemschiktalent, wordt jij de kampioen van Gardenista?

Ook kunt u als vrijwilliger een bijdrage leveren aan Gardenista!

Deze maand in Groei & Bloei

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL