foto's

Welkom bij de groenste vereniging van Utrecht

Groei & Bloei Utrecht is een vereniging die mensen wil verbinden met dezelfde hobby en interesse, namelijk tuinieren en alles wat daarbij komt kijken.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals Freestyle bloemschikken, workshops en lezingen; de meeste zijn gratis voor leden en voor niet-leden aantrekkelijk geprijsd.

Lees onze voorjaarsnieuwsbrief (pdf) en digitale nieuwsbrief april 2017.

Wil je ook per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten? Meldt je aan voor de digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen!

Facebookactie!

Like ons moederdagbericht op facebook en maak kans op een voucher ‘deelname workshop bloemschikken’. Verras je moeder met een prachtig zelfgemaakt bloemstuk of laat je moeder zelf haar bloemstuk maken.

Alle informatie en voorwaarden kun je terugvinden op onze bloemschikpagina.

Opentuinen dagen Langbroekerwetering.

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni is de tuin "Onder de Heg' van 10.00 tot 17.00 uur open en bent u van harte welkom.

De toegang is gratis!

Er worden plantjes verkocht en uiteraard ook koffie en thee. De opbrengst hiervan is voor het project Sociaal tuinieren van de Nederlandse Tuinenstichting.

Locatie:
Wijkerweg 1c
3947 NH Langbroek
Opens window for sending emailE-mail