foto's

Groei & Bloei Utrecht verbindt mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben.

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden en voor niet-leden aantrekkelijk geprijsd.

Lees onze laatste digitale nieuwsbrief februari 2018 of de uitgebreide nieuwsbrief die tweemaal per jaar wordt verstuurd. Wil je per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten? Meld je aan voor de  (gratis) digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen!

Tien redenen om lid te worden!

Dinsdag 6 februari: Free Style Bloemschikken De Meern
Zaterdag 10 februari excursie Helleborus kwekerij De Nachtvlinder  Ter Aar
Woensdag 28 februari: lezing Hans Clauzing Houten

Zaterdag 3 maart: Workshop Hanging Basket 't Goy (Houten)
Dinsdag 6 maart: Free Style Bloemschikken De Meern
Za - Z0 10/11 maart: Event Voorjaarsweekend Tuinplezier Utrecht
Donderdag 22 maart: Workshop Rozen snoeien Utrecht Rosarium
Zaterdag 17 maart: Workshop Dahlia's kweken bij ATV Ons Genot Utrecht
Dinsdag 27 maart: Lezing Gechiedenis Landgoed Heidestein De Bilt
Woensdag 28 maart: Workshop Bloemschikken Pasen Houten

De inschrijving voor de regiowedstrijd bloemschikken rayon west is open. De wedstrijd wordt gehouden op donderdag 19 april in de Nieuwe Bavo kerk te Haarlem, Leidsevaart 146, 2014 HE Haarlem. Het is een onderdeel van het project  ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’ ; de gehele kerk wordt in de bloemen gezet door studenten, amateurs en professionele bloemsierkunstenaars en het evenement wordt bezocht door duizenden bezoekers op 20 t/m 27 april. (zie www.denieuwebavobloeit.com). Kijk hier voor alle informatie.

De winnaar uit de hoogste klasse van iedere regiowedstrijd krijgt een ‘Golden Ticket’, waarmee hij/zij verzekerd is van deelname aan de wedstrijd bloemschikken voor amateurs bij Gardenista 2019, het grote Landelijk Evenement dat georganiseerd wordt door Groei & Bloei van 14 t/m 19 mei 2019. De winnaar van deze wedstrijd mag zich Nederlands Kampioen 2019 noemen.

De regeling Blauwe Bewonersinitiatieven is net gestart en subsidieert projecten die zorgen voor het vergroten van het waterbewustzijn en duurzaam waterbeheer in ons waterschapsgebied.

Want waterbeheer doen we samen!