Workshop Hanging Basket

Beste Leden,

Nu gaan we iets doen, wat we nooit eerder gedaan hebben. Samen op pad met de leden van Houten. Wat gaan we doen? We gaan iets heel anders doen dan gewoonlijk, we gaan een schitterende Engelse Hangingbasket maken, bij tuincentrum De Bruijn in 't Goy.

Het geheim van een echte ‘Engelse’ hanging basket hebben zij gekregen van Susan, afkomstig uit Engeland. Op tijd beginnen, veel verschillende planten, goede meststoffen en waterbindende kristallen zijn een goede basis. Al diverse jaren maken zij deze baskets en de resultaten zijn fantastisch!

Je gaat werken met een basket van 40 cm doorsnede. Je verwerkt zo’n 20 planten in grote pluggen en de samenstelling van de basket mag geheel naar je eigen smaak ingevuld worden tot een kleurrijk geheel. De speciale potgrond wordt verrijkt met meststoffen en waterbindende kristallen. Je basket laat je tot mei in de kwekerij groeien en kun je ophalen als er geen nachtvorst meer is. Daarna kun je een zomer lang genieten van je eigen gemaakte “Engelse Hanging basket”. Uiteraard kun je hem ook na afloop van de workshop meenemen als je zelf een verwarmde kas hebt van minimaal 16 graden.

In het kort:
- Zaterdag 25 februari : 10.00-12.30 uur bij tuincentrum De Bruijn
- Engelse Hanging Basket 40 cm
- Prijs per persoon € 45,00
- Inbegrepen: Alle materialen, rondleiding in de kwekerij, koffie/thee met iets lekkers.
- Indien gewenst mag de basket blijven hangen om goed te starten in de warme kassen.
- Heb je al een lege hanging basket van 40 cm dan krijg je € 5,00 korting

Bekijk de video over de hangingbasket

Hoe meld ik me aan als deelnemer? Vul d i t  f o r m u l i e r  volledig in en meld je aan!
Hoe betaal ik? Je betaalt op 25 februari bij tuincentrum De Bruijn.

Tuincentrum De Bruijn

Bloemendingetjes