Workshops bloemschikken 2018

Dit seizoen worden vier 'traditionele' bloemschikworkshops georganiseerd met de volgende thema's; Pasen, Zomer, Herfst en uiteraard Kerst. Er wordt door onze ervaren docenten een bloemstuk van te voren uitgekozen. Al het materiaal is inclusief en iedereen krijgt dezelfde instructie om het bloemstuk te maken.

Woensdag 28 maart Pasen Houten

Dinsdag 22 mei Zomer Harmelen

Maandag 24 september Herfst De Meern

Dinsdag 18 december Kerst Harmelen

Herfstbloemschikken 24 september De Meern

"Herfstbloemstuk in een frame" Dit langwerpige bloemstuk is een echte eye-catcher. Als een schilderij wordt het omlijst door een frame. Het frame wordt gemaakt door een vorm te snijden uit polystyreen en deze te bekleden met blad. In het midden van deze lijst steken we diverse soorten herfstige bloemen en bessen. (omdat we werken met dagverse producten, kunnen de gebruikte bloemen afwijken van het voorbeeld)

Kosten deelname

Leden: 22,50 euro

Gasten: 27,50 euro

Te betalen bij binnenkomst of op rekening van Groei & Bloei Utrecht NL75 INGB 0000 1388 35.

Aanmelden

Vul dit formulier in op de website van Groei en Bloei Utrecht en u ontvangt een bevestiging.