Nieuwsbrief december 2016

Beste Leden,

De winter komt er aan, het heeft inmiddels een paar dagen gevroren. In mijn pauze loop ik dagelijks een rondje over het volkstuincomplex van ATV De Hoge Weide in Papendorp (kantoorwijk tegenover Kanaleneiland). In de zomer is het hier altijd heel druk met tuinders en kantoormensen die, net zoals ik, een frisse neus halen. Nu de winter haar intrede heeft gedaan is het hier, op een enkeling na, helemaal uitgestorven. Het is tijd voor het binnentuinieren, de kerststukken en uiteraard met als hoogtepunt de kerstboom.

Deze nieuwsbrief staat in het teken van de winter, de feestdagen en uiteraard een vooruitblik op het jaar 2017. Lees goed over hoe je Gratis Bloemschikken als Kerstcadeau

• Onze leden zeggen vaak: waarom krijgen alleen nieuwe leden een geschenk of cadeautje? Wij als bestuur zijn het daarmee eens en gaan dat oplossen. We beginnen met bloemschikken, gratis deelname!

• Op maandag 12 december 2016 organiseren we weer onze kerst-workshop bloemschikken. Onder begeleiding van docente Merel Dorssers gaan we aan de slag met dit feestelijke werkstuk. Informatie en aanmelden.
  • Afgelopen jaar is Groei en Bloei Utrecht in De Meern begonnen met het geven van Workshops Freestyle Bloemschikken. Op 8 december 2016 gaat deze cursus ook van start in Utrecht. Kijk voor alle informatie op utrecht.groei.nl.

• Groei en Bloei Utrecht zoekt mensen die mee willen helpen om de fruitbomen van boomgaard van de "De Kievit' in Harmelen te verjongen. Kom in actie en stem op De Kievit!
  • Wist u dat Groei en Bloei Utrecht op facebook inmiddels 135 vrienden heeft?
  • Van 18 t/m 24 november 2016 is de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs gehouden en ook Groei en Bloei Utrecht was van de partij. Kijk voor de foto's op utrecht.groei.nl en op social media.
  • De activiteiten van Groei en Bloei Utrecht voor 2017 worden steeds verder uitgewerkt: details.

Het  bestuur van Groei en Bloei afdeling Utrecht wenst u alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.