Sneeuwklokjesfeest bij De Boschhoeve

Zaterdag 11 februari 2017 gaan we naar het sneeuwklokjesfeest bij De Boschhoeve in Wolfheze. Een prachtige tuin en omgeving met alles op het gebied van sneeuwklokjes. Om 12.30 uur begint de lezing van kweker Cathy Portier, die u niet mag missen. Lees meer hierover bij De Boschhoeve

Wat zijn de kosten?
NIET leden: 5 euro vooraf te betalen. Entree Boschhoeve 4 euro: ter plekke te betalen. We rijden met eigen vervoer en de brandstofkosten worden onderling afgerekend.
Leden Groei & Bloei: Entree Boschhoeve 4 euro: ter plekke te betalen. We rijden met eigen vervoer en de brandstofkosten worden onderling afgerekend.

Hoe meld ik me aan als deelnemer? Aanmelden is niet meer mogelijk.

Hoe betaal ik?
Voor NIET leden: maak 5 euro per persoon over op rekening NL75 INGB 0000 1388 35 van KMTP afd Utrecht Groei & Bloei o.v.v. sneeuwklokjes.

Waar en hoe laat vertrekken we?
We rijden met eigen vervoer. Eigenaar/bestuurder auto dient in het bezit te zijn van een inzittendenverzekering i.v.m. aansprakelijkheid.
Er zijn drie opstapplaatsen: Utrecht, De Meern en Nieuwegein. Bij aanmelden de opstapplaats aangeven en of u met de auto komt.
(+) Utrecht: Gezamenlijk Parkeerterrein van de Jeruzalem Kerk en Winkelcentrum De Gaard, Troosterlaan 65, 3571 NN Utrecht. Route: klik hier. Verzamelen om 9.45 uur, vertrek om 10.00 uur.
(+) De Meern: R.K. Kerk, Pastoor Boelenslaan 11, 3454 AB De Meern. Route: klik hier. Verzamelen om 9.45 uur, vertrek om 10.00 uur.
(+) Nieuwegein: Symfonielaan-Blokhoeve zuid. Parkeren op de grote parkeerplaats van Blokhoeve zuid (nabij Mac Donalds) tegenover de tramhalte Zuilenstein. Route: klik hier. Verzamelen om 9.45 uur, vertrek om 10.00 uur.

Aankomst in Wolfheze om 10.45 uur

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar