Freestyle bloemschikken De Meern

In dit 2018 organiseert Groei&Bloei afdeling Utrecht onder begeleiding van Merel Dorsers elke eerste dinsdag van de maand (19.30) een bloemschikavond Freestyle in De Meern.

Kijk voor een sfeerimpressie in ons fotoalbum.

Zalencentrum De Schalm, Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern.

Elke 1e dinsdag van de maand om 19.30.

Op 4 december gaan we bij de Freestyle een guirlande maken. Hiervoor leer de techniek voor het maken van guirlandes, maar ook voor slingers. Wel is het de bedoeling dat je zelf de materialen meeneemt, en er gaat in een guirlande veel groen zitten. Dit hangt natuurlijk ook af van de lengte.Nieuwsgierig? Kom ook eens kijken.

Leden G&B: 10 euro per avond.

Niet-leden: 15 euro per avond.

Te betalen bij binnenkomst of op rekening van Groei & Bloei Utrecht NL75 INGB 0000 1388 35. Bij de omschrijving uw naam en datum van de workshop vermelden.Workshops bloemschikken

Vul dit formulier in op de website van Groei en Bloei Utrecht en meld je aan.

Het aantal deelnemers is maximaal 20 personen. Leden Groei & Bloei krijgen voorrang

Overige informatie

Aanwezig materiaal: krammen, draad, prikkers, tape etc. Plastic steekbuisjes en glazen buisjes zijn op de avond zelf te koop.

Zelf meenemen: Alle (plantaardige) materialen en de ondergrond. Eigen gereedschap gebruiken mag natuurlijk ook. Bijzonderheden: zelf meenemen snoeischaar, scherp mes, en bloemschikmateriaal.