Activiteiten & Actueel

Bloemschikken De Meern

Groei&Bloei afdeling Utrecht organiseert onder begeleiding van Merel Dorsers elke eerste dinsdag van de maand (19.30) een bloemschikavond in De Meern. 

Kijk voor een sfeerimpressie in ons fotoalbum.

Waar

Laan 1954, 47 De Meern

Wanneer

Elke 1e dinsdag van de maand om 19.30.

Dinsdag 5 februari Dinsdag 5 maart  Dinsdag 2 april Dinsdag 7 mei 

April

Pasen met kronkelwilg

Het is bijna Pasen en dit moet terug te zien zijn in het bloemstuk.
De vorm en ondergrond zijn vrij te bepalen maar er moeten takken kronkelwilg in het bloemstuk verwerkt zijn. De basis/ondergrond mag gemaakt zijn van de takken. Je kunt ook een frame op een pot of kransvorm maken. Dit kan door lange takken of kleine stukjes te buigen en aan elkaar te knopen met (gekleurd) ijzerdraad of touw. Steekschuim gebruiken is niet verplicht. Kleine glazen vaasjes of steekbuizen kunnen tussen de takken verwerkt worden. Let op dat de takken stevig staan (in steekschuim gestoken) of stevig aan elkaar bevestigd worden. De takken moeten duidelijk aanwezig zijn in het bloemstuk.

Kosten

Leden G&B: 12,50 euro per avond.

Niet-leden: 15 euro per avond.

Te betalen bij binnenkomst of op rekening van Groei & Bloei Utrecht NL75 INGB 0000 1388 35. Bij de omschrijving uw naam en datum van de workshop vermelden.Workshops bloemschikken

Aanmelding

Vul dit formulier in op de website van Groei en Bloei Utrecht en meld je aan.

Het aantal deelnemers is maximaal 20 personen. Leden Groei & Bloei krijgen voorrang

Overige informatie

Aanwezig materiaal: krammen, draad, prikkers, tape etc. Plastic steekbuisjes en glazen buisjes zijn op de avond zelf te koop.

Zelf meenemen: Alle (plantaardige) materialen en de ondergrond. Eigen gereedschap gebruiken mag natuurlijk ook. Bijzonderheden: zelf meenemen snoeischaar, scherp mes, en bloemschikmateriaal.

meer
25
Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
22
Mar
Beloond voor wachten op de zon