Activiteiten & Actueel

Freestyle bloemschikken De Meern

Groei&Bloei afdeling Utrecht organiseert onder begeleiding van Merel Dorsers elke eerste dinsdag van de maand (19.30) een bloemschikavond Freestyle in De Meern. 

Kijk voor een sfeerimpressie in ons fotoalbum.

Waar

Zalencentrum De Schalm, Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern.

Wanneer

Elke 1e dinsdag van de maand om 19.30.

2019 Dinsdag 5 februari Dinsdag 5 maart  Dinsdag 2 april Dinsdag 7 mei 

Freestyle februari 'rouwarrangement'

Op een waterschotel met steekschuim of een graftakhouder maken we een rouwarrangement. GEEN RONDE Biedermeijer vorm. Wel een druppel, ovaal of langwerpig stuk. Het mag ook een modern of gegroepeerd arrangement zijn.

Neem bloemvormen mee die de vorm van het bloemstuk goed benadrukken en zorg voor voldoende groene vulling/afwerking. Denk na over de verdeling van de kleur en balans van structuur in het bloemstuk. Grote bloemvormen werken makkelijk. Gebruik de inspiratievoorbeelden om te kijken naar de stijl waarin je het bloemstuk wil maken. Het hoeft geen heel groot stuk te worden, wel moet het lijngebruik/vorm goed te onderscheiden zijn. 

Kosten

Leden G&B: 10 euro per avond.

Niet-leden: 15 euro per avond.

Te betalen bij binnenkomst of op rekening van Groei & Bloei Utrecht NL75 INGB 0000 1388 35. Bij de omschrijving uw naam en datum van de workshop vermelden.Workshops bloemschikken

Aanmelding

Vul dit formulier in op de website van Groei en Bloei Utrecht en meld je aan.

Het aantal deelnemers is maximaal 20 personen. Leden Groei & Bloei krijgen voorrang

Overige informatie

Aanwezig materiaal: krammen, draad, prikkers, tape etc. Plastic steekbuisjes en glazen buisjes zijn op de avond zelf te koop.

Zelf meenemen: Alle (plantaardige) materialen en de ondergrond. Eigen gereedschap gebruiken mag natuurlijk ook. Bijzonderheden: zelf meenemen snoeischaar, scherp mes, en bloemschikmateriaal.

meer
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL