Activiteiten & Actueel

Cursus plantenvermeerdering bij Coen Jansen

Zaterdag 19 maart 2016

 

Kweker Coen Jansen uit Dalfsen zit al bijna 30 jaar in het vak en behoort tot één van de meest gerenommeerde, specialistische vaste planten kwekers van Nederland. Op zaterdag 19 maart geeft hij weer een cursus plantenvermeerdering. Vrijwel alle werkzaamheden die met het vermeerderen van planten te maken hebben, komen aan de orde en u doet dat zelf!  Alles wat er vermeerderd is mag meegenomen worden, en u houdt er ook nog een mooi stevig stekmes aan over.

 

De dag begint rond 09.30u en eindigt rond 15.30u (inclusief een heerlijke lunch). Vervoer van en naar Dalfsen kan in overleg worden afgestemd. De kosten voor deelname bedragen € 62,50 per persoon (vooraf te voldoen). Aanmelding is noodzakelijk en is mogelijk tot uiterlijk 29 februari a.s. De groepsgrootte is minimaal 8 personen, dus het is belangrijk dat u zich tijdig aanmeldt. Leer van de schat aan praktische kennis en ervaring van Coen Jansen en meldt u zich aan voor deze unieke cursus!

 

Voor meer informatie: Guido van Rijkom (guidovanrijkom(at)tiscali.nl).

 

Adresgegevens: Coen Jansen Vaste Planten, Ankummer Es 13a, 7722 RD Dalfsen

 

Opens internal link in current windowAANMELDEN is tegenwoordig verplicht, dat kunt u doen door hier te klikken via de agenda. 

 

 

meer

Advertenties

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915