Activiteiten & Actueel

FugenSand: geen onkruid tussen je bestrating meer.

FugenSand is een eenvoudig te verwerken en 100% ecologisch voegmateriaal. Er kan al vanaf 1 mm gevoegd worden, zodat voegen met FugenSand extra voordelig is. Door een bindmiddel uit planten wordt de voeg een vaste massa en het voorkomt meerdere jaren onkruidgroei.

Normeco FugenSand is bekroond met het hoogst haalbare duurzaamheidslabel A+ van NL Greenlabel en is gecertificeerd met het ECO label.

WATERDOORLATEND VOEGEN Normeco FugenSand is uitermate geschikt voor het voegen van nieuwe bestrating met smalle voegen van 1 mm tot 20 mm. Dit 100% ecologisch voegzand is geschikt voor oprit, terras, voetpad en middenberm. Voor de ondergrond zie ons advies op de verpakking. Bij toepassing op bestaande bestrating eerst oud voegmateriaal en onkruid volledig verwijderen. Bestrijd vooraf mieren en andere insecten en volg de werkwijze volgens de gebruiksaanwijzing (zie achterzijde). Voor een optimaal eindresultaat eerst de gebruiksaanwijzing lezen en deze nauwgezet opvolgen. FugenSand is bekroond met het hoogst haalbare duurzaamheidslabel A+ van NL Greenlabel en is gecertificeerd door het ECO instituut.

Naast de ecologische FugenSand hebben we nu ook een geweldige oplossing tegen onkruid in tuinen. Het product heet Stropellets en er is al zeker 3 jaar ervaring bij diverse hoveniers met dit product. De reden dat mensen vaak de gehele achtertuin verharden is ontstaan uit de wens om zo min mogelijk onkruid (onderhoud) te hebben.Mensen willen eigenlijk wel groen in hun tuin, want het draagt bij aan een goede gezondheid en het vermindert stress.Met de Stropellets hebben ze veel minder onderhoud en veel meer tuingeluk. Stropellets voorkomt tot 90% onkruid en mos in tuinen en borders op een natuurlijke wijze.Het werkt 12 tot 18 maanden en daarna kunnen planten de strijd tegen het onkruid overnemen.Stropellets hebben bij NL Greenlabel het duurzaamheidslabel A+ behaald.Geen onkruid

Opens internal link in current windowAanmelden is verplicht tegenwoordig via onze agenda, klik hier. 

 

 

Voor meer informatie over voegen en onkruidbestrijding verwijzen wij U naar de website www.normeco.nl
meer

Advertenties

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915