Lou en Marijke Rijneveld begonnen in 1998 het natuurmuseum op de voormalige boerderij.

Het natuurmuseum geeft een blik op de prachtige en gevarieerde natuur van Het Groene Hart.
Bijna alle opgezette dieren en vogels zijn slachtoffer van het verkeer.
Door het steeds drukkere verkeer en de oprukkende bebouwing verdwijnen steeds meer unieke natuur- en cultuurlandschappen.
Lou brengt met muurschilderingen de opgezette vogels en dieren weer terug in hun unieke omgeving. Hiermee wordt een sfeervol beeld gegeven van de rijke natuur om ons heen.

Inmiddels is de verzameling zo ver uitgebreid dat er verschillende expositieruimtes zijn waar de vogels en dieren bewonderd kunnen worden.
Op het terras kunt u genieten van een kop koffie of thee met eigengebakken koek, met een prachtig uitzicht op de boerentuin.
In de verschillende seizoenen kunt u genieten van de bloemenpracht en de moestuin met oude gewassen.
In het najaar verkopen we pompoenen, sierkalebassen en andere producten van het land.

Kosten : Leden € 4.00, niet-leden € 6,50.

Opgeven tot 13 mei 2015 liefst per e-mail info(at)utrecht.groei.nl of per telefoon 0348-445557.

Het bedrag kunt u overmaken op rekening  NL75 INGB 0000 1388 35  G&B Utrecht onder vermelding van "Excursie Natuurmuseum Lopik"

Route naar De Wielewaal
Tiendweg 26  3411NB Lopik

We verzamelen daar om 10.00 uur, mensen zonder vervoer kunnen dat doorgeven. We kijken wat we kunnen regelen onderling.
De Voorzitter Christian heeft sowieso 4 plekken vrij in zijn auto en er zijn ook anderen. Laat het ons weten.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915