Utrecht

Utrecht - Oostbroeklezing: ET bestaat niet

Afdeling:

Utrecht

Datum:

21-01-2020


Kosten:

Gratis

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Landgoed Oostbroek
Bunnikseweg 39
3732 HV De Bilt

Route

Utrechtse milieuorganisaties organiseren voor hun vrijwilligers  lezingen

Meer info:

De samenwerkende Utrechtse natuur- en milieuorganisaties organiseren voor hun vrijwilligers interessante en boeiende lezingen. Het aantal plekken is beperkt (60). Er is veel interesse, dus wil je erbij zijn, meld je dan snel aan.

Wat

In de eerste lezing van 2020 gaan we op zoek naar leven buiten de planeet aarde. “Extra-Terrestrial bestaat niet” stelt Geert Kuitenbrouwer, vrijwilliger bij Museum Sterrenwacht Sonnenborgh in Utrecht en IVN-gids. Hij neemt ons in deze lezing mee in de geschiedenis van deze zoektocht die begint bij Mars en enkele manen van de gasreuzen Jupiter en Saturnus. Wat is leven? Is er leven buiten de planeet aarde? Wat zijn de huidige inzichten over het ontstaan van leven op aarde? En wat hebben ‘black smokers’ daarmee te maken? Het komt allemaal voorbij in deze lezing. 

Waar en wanneer

Dinsdagavond januari 2020

Alle lezingen zijn op dinsdagavond, starten om 19.30 uur en worden gegeven op Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39 in 3732 HV De Bilt. (zie eventueel de routebeschrijving op https://www.utrechtslandschap.nl/routebeschrijving-oostbroek

Kosten en aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de link die bij iedere lezing wordt vermeld. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Heeft u zich aangemeld, maar kunt u onverhoopt niet? Meld u zo snel mogelijk af.