Utrecht

Chrysanten en Najaarsbloemen tentoonstelling ATV Ons Genot

Traditioneel organiseert Atv Ons Genot uit Utrecht haar jaarlijkse Chrysanten en Najaarsbloemen tentoonstelling. Dit jaar zal dat zijn in het weekend van 12 en 13 oktober  2019. Meerdere enthousiaste kwekers van prachtige herfstbloemen, laten dan het verkregen resultaat zien. Naast het gebruikelijk type tros chrysanten zullen er ook grootbloemige chrysantensoorten worden getoond. Ook zullen er nog veel dahlia's en herfst asters te zien zijn. Ook de bekende bolchrysanten die door onze leden in potten zijn  opgekweekt en ook  op terrassen en in kleine tuinen een plekje kunnen krijgen, zullen op deze prachtige show worden getoond. Kom genieten  van kleur en de sterke uitstraling van traditionele herfstbloemen. Een ander onderwerp voor de herfst zijn de pompoenen en kalebassen die in deze periode voluit tot wasdom komen. Klaar om als decoratie te dienen of om op een culinaire wijze te worden bereidt. Ook zullen de laatste groentenproducten van dit seizoen worden getoond!

Voor de kinderen is er gelegenheid om herfststukjes te maken. Op zaterdag van 10.00 tot 12.00m uur en op zondag van 13./00 tot 15.00 uur. Zie ook de bij gevoegde bijlage!

Ons volkstuincomplex is gelegen aan de 2e Polderweg 5 te Utrecht (Achter de Kunstijsbaan en het Industrieterrein Overvecht) Tel. 030-2616304. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie over de vereniging en een routeverwijzing kunt u kijken op onze website www.ons-genot.nl U bent allen hartelijk uitgenodigd!!