Utrecht

Bloemschikken Groei en Bloei afdeling Utrecht

Groei&Bloei afdeling Utrecht organiseert onder begeleiding van Merel Dorsers elke eerste dinsdag van de maand (19.30) een bloemschikavond in De Meern.

De Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern.

Dinsdag 3 december

De kerstkriebels komen steeds meer los bij iedereen in deze periode. Het bloemstuk van deze maand moet dan ook de vorm van het typische kerstsymbool, een ster, hebben.

Je kan een houdbare variant maken door materiaal te kiezen dat indroogt of al droog is. Je kan werken zonder steekschuim of met bijvoorbeeld mos.
Je kan zelf een frame of ondergrond maken of een kant en klare gebruiken.
Je kan iets maken dat op de ster, in de ster, tussen de ster of aan de ster zit.

Je ster kan hanger, liggen of staan.
Met lampjes of zonder lampjes of kaars(jes)

De voorwaarde van deze maand is dat de stervorm glanst in alle aandacht.

Denk goed na over de combinatie van materialen, stevigheid bij het maken van een frame, waterdichtheid en houdbaarheid
Heb je materiaal nodig? Neem gerust contact met Merel op

Elke 1e dinsdag van de maand om 19.30

Dinsdag 4 februari

Dinsdag 3 maart

Dinsdag 7 april

Dinsdag 12 mei (LET OP verplaatst ivm bevrijdingsdag)

Leden G&B: 12,50 euro per avond.

Niet-leden: 15 euro per avond.

Te betalen bij binnenkomst of op rekening van Groei & Bloei Utrecht NL75 INGB 0000 1388 35. Bij de omschrijving uw naam en datum van de workshop vermelden.

Overige informatie

Aanwezig materiaal: krammen, draad, prikkers, tape etc. Plastic steekbuisjes en glazen buisjes zijn op de avond zelf te koop.

Zelf meenemen: Alle (plantaardige) materialen en de ondergrond. Eigen gereedschap gebruiken mag natuurlijk ook. Bijzonderheden: zelf meenemen snoeischaar, scherp mes, en bloemschikmateriaal.