Utrecht

Bloemschikken Groei en Bloei afdeling Utrecht

Groei&Bloei afdeling Utrecht organiseert onder begeleiding van Pauline Arkesteijn elke eerste dinsdag van de maand (19.30) een bloemschikavond in De Meern.

Maart: Halve bol bekleden

Deze keer gaan we een halve bol bekleden, waarna er bloemen in gestoken kunnen worden of er kunnen leuke bloembollen in. De voorwaarde van deze maand is dat u de materialen meeneemt om op de bol te plakken of te prikken. Denk goed na over welke materialen u gaat gebruiken, denk aan stevigheid, houdbaarheid, en welke kleuren u wilt. Ook kunt u bloemen of bloembollen meenemen voor erin. Ook kunnen veertjes, eitjes, takjes of andere materialen meegenomen worden om erin te verwerken.

Pauline neemt mee: Gereedschap en verbruiksmateriaal zoals ijzerdraad, tape, tangen, mesjes, lijmpistolen en patronen, prikkers, ect. Steekschuim en Halve bol zijn ter plaatse te koop.

Zelf meenemen: Alle (plantaardige) materialen. Eigen gereedschap gebruiken kan natuurlijk ook. Materialen om op de bol te plakken of te prikken, denk hierbij aan stof, leer, fietsbanden, spijkerstof, vilt, kurk, wol, mos of blad ( bijvoorbeeld aspidistra blad, hedera blad, sallal, black tie, eucalyptus of galex blad).

Heb je materiaal nodig? Neem gerust contact met mij op. Info(at)pienflowers.nl

Datum: Dinsdag 3 maart  2020
Locatie: De Schalm , De Meern Tijd: 19.30 uur

Elke 1e dinsdag van de maand om 19.30

Dinsdag 4 februari

Dinsdag 3 maart

Dinsdag 7 april

Dinsdag 12 mei (LET OP verplaatst ivm bevrijdingsdag)

Leden G&B: 12,50 euro per avond.

Niet-leden: 15 euro per avond.

Te betalen bij binnenkomst of op rekening van Groei & Bloei Utrecht NL75 INGB 0000 1388 35. Bij de omschrijving uw naam en datum van de workshop vermelden.

Overige informatie

Aanwezig materiaal: krammen, draad, prikkers, tape etc. Plastic steekbuisjes en glazen buisjes zijn op de avond zelf te koop.

Zelf meenemen: Alle (plantaardige) materialen en de ondergrond. Eigen gereedschap gebruiken mag natuurlijk ook. Bijzonderheden: zelf meenemen snoeischaar, scherp mes, en bloemschikmateriaal.