Utrecht

Bloemschikken Groei en Bloei afdeling Utrecht

Groei&Bloei afdeling Utrecht organiseert onder begeleiding van Pauline Arkesteijn elke eerste dinsdag van de maand (19.30) een bloemschikavond in De Meern.

Februari Langwerpige schikking.

Deze maand gaan we een langwerpig schikking maken. Hierbij kun je een langwerpige schaal of bak gebruiken, of je maakt een langwerpige frame van draad, takken of andere materialen. Ook zou je gebruik kunnen maken van 1 grote lange stronk.

Het gebruik van oasis is mogelijk, maar er kan ook gewerkt worden met kleine vaasjes of flesjes die aan het frame of de stronk bevestigd kunnen worden.De voorwaarde van deze maand is dat de schikking zeker langer moet zijn dan dat hij breed is. Denk goed na over de combinatie van materialen, stevigheid bij het maken van een frame, waterdichtheid en houdbaarheid

Heb je materiaal nodig? Neem gerust contact met mij op.

Datum: Dinsdag 4 februari  2020
Locatie: De Schalm , De Meern Tijd: 19.30 uur

Pauline neemt mee: Gereedschap en verbruiksmateriaal zoals ijzerdraad en tape. Steekschuim € 1,00 per blok.

Zelf meenemen: Alle (plantaardige) materialen. Eigen gereedschap gebruiken kan natuurlijk ook.

Elke 1e dinsdag van de maand om 19.30

Dinsdag 4 februari

Dinsdag 3 maart

Dinsdag 7 april

Dinsdag 12 mei (LET OP verplaatst ivm bevrijdingsdag)

Leden G&B: 12,50 euro per avond.

Niet-leden: 15 euro per avond.

Te betalen bij binnenkomst of op rekening van Groei & Bloei Utrecht NL75 INGB 0000 1388 35. Bij de omschrijving uw naam en datum van de workshop vermelden.

Overige informatie

Aanwezig materiaal: krammen, draad, prikkers, tape etc. Plastic steekbuisjes en glazen buisjes zijn op de avond zelf te koop.

Zelf meenemen: Alle (plantaardige) materialen en de ondergrond. Eigen gereedschap gebruiken mag natuurlijk ook. Bijzonderheden: zelf meenemen snoeischaar, scherp mes, en bloemschikmateriaal.