Titel van de pagina

foto's

Welkom bij de groenste vereniging van Utrecht!

De zomer is helaas bijna voorbij maar gelukkig gaat Groei&Bloei Utrecht in het najaar nog veel leuke activiteiten organiseren. Freestyle bloemschikken, diverse workshops en lezingen. De meeste activiteiten zijn gratis voor leden en voor niet-leden aantrekkelijk geprijsd.

Like en volg ons ook op facebook om niets te missen!

Workshop jam maken

Aankomende activiteiten:

Lezing voedselbossen
dinsdag 27  september

Workshop Free Style Bloemschikken
dinsdag  4  oktober

Lezing eekhoorns
dinsdag  4  oktober

Workshop jam maken
zaterdag  1  oktober

Benieuwd naar wat we nog meer gaan doen dit seizoen? Kijk op onze activiteitenkalender.

De samenwerkende Utrechtse natuur- en milieu-organisaties organiseren voor hun leden en vrijwilligers dit najaar een aantal boeiende lezingen. Ook dit jaar zijn leden van Groei & Bloei Utrecht daarvoor van harte uitgenodigd.

Deelname / bezoek aan deze lezingen is gratis. Meld je wél vooraf aan, via de aanmeldknop bij de lezing. We hopen je te ontmoeten bij één van de lezingen!

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin: fantastisch nazomeren